torstai 25. huhtikuuta 2013

Haaste

Suurkiitokset Inkalle haasteesta! En odottanut saavani tällaista enkä muutenkaan odottanut kenenkään huomioivan minua esimerkiksi mainitsemalla minut blogissaan saati edesauttavan minua saamaan lisää näkyvyyttä. Ehkä kuitenkin haluan sitä, koska onhan aina olemassa se mahdollisuus, että joku tykkää lukea tekstejäni ja ehkä jopa hyötyy siitä jotain.

Ohjeiden mukaan minun pitäisi kertoa itsestäni 11 faktaa, vastata 11 kysymykseen ja haastaa 11 alle 200 lukijan blogia. Myönnettäköön, etten lue niin monta urheiluaiheista blogia ja olisi typerää laittaa tähän jotain ruokablogeja, mutta ehkä keksin jonkun ratkaisun kun sitä esimerkiksi huomenna lenkillä pohdiskelen. Vastaan kuitenkin kysymyksiin nyt jo, kun on aikaa ja innostusta.

 1. Onko sinulla ollut ikäkriisiä?
- On montakin. Yleensä alan kriiseillä jo puoli vuotta etukäteen, joten yleensä syntymäpäivä menee ihan iloisin mielin. Luulen asian kuitenkin muuttuvan, kun täytän 25. Syntymäpäivät saavat minut aina miettimään, mitä olisi pitänyt siihen ikään mennessä jo kokea ja saavuttaa. Jos en ole mielestäni saavuttanut tarpeeksi, iskee ahdistus siitä, että kohta olen 40 ja lapseton ja yksinäinen, enkä voi enää toteuttaa yhtään unelmaani.

2. Mikä blokkaamisessa on vaikeinta? Mitä bloggaaminen antaa sinulle?
- Tekniset jutut. En ole kiinnostunut mistään muusta kuin kirjoittamisesta ja lukemisesta, joten ulkoasu saa olla mitä on. En omista kameraa, enkä halua opetella liittämään netistä haettuja kuvia (saati etsiä niitä), joten tämä yksinkertainen linja tulee pysymään. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen, että on ollut joku paikka, johon kaataa ylimääräiset ajatukset. Avomies vaikuttaa välillä selvästi kyllästyneeltä juoksupohdintoihini.
 
3. Mihin kysymykseen haluaisit vastata?
- Ei aavistustakaan. Voinhan kuitenkin kertoa haluamiani asioita ilman kysymystäkin.
 
4. Miten läheisesi suhtautuvat bloggaamiseen?
- Eivät tiedä enkä varmaan aio kertoa. He saavat luvan kuunnella urheilukuulumiseni korvillaan eikä silmillään. Minä kuitenkin haluan vielä höpöttää kaiken tämän kirjoittamisen lisäksi.
 
5. Mistä haaveilet?
- No asiaan kuuluvasti siitä että voisin juosta maailman ympäri. Haluaisin, että voisin lähteä jonkun pikkuisen juoksurepun kanssa ja vaan juosta ja nukkua kun nukuttaa ja syödä kun nälättää. Vielä kun olis koira juoksuseurana niin olis täydellistä.
 
6. Mitä tekisit jos kukaan ei koskaan saisi tietää sitä?
- En mitään. Sama kai se, tietääkö joku muu vai ei. On minulla paljon muitakin haaveita muuhun elämään ja urheiluunkin liittyen. Ei niitä kaikkia jaksa kertoa. Siinä menis koko päivä, jos luettelisin.
 
7. Mikä olisi pahin mitä voisi tapahtua blogin pitämisen kannalta?
- Tekniset ongelmat. Lopettaisin varmaan koko homman, jos niitä ilmenisi paljon. Minulla ei vain ole hiukkaakaan kärsimystä tapella minkäänlaisten laitteiden kanssa.
 
8. Koska olet viimeksi havahtunut ylenmääräiseen herkutteluun?
- Havahtua on väärä sana. Krapulassa syön yleensä järjettömästi, mutta viimeksikin ihan varauduin siihen ennalta. Kun juon harvoin, voin ihan hyvin mättää sen yhden päivän mitä sielu sietää. En esimerkiksi syö sipsejä juuri koskaan selvin päin.
 
9. Mikä liikkuminen on parasta tällä hetkellä? Mitä teet mieluiten?
- Juoksen. Parasta on pitkät lenkit.
 
10. Miten vietät lepopäivät?
- Yleensä järjestän lepopäiviksi kiireisimmät päivät, jolloin vapaa-aikaa ei edes juuri ole tai se on täynnä ohjelmaa, mutta jos päiväni on tyhjä (kuten tänään) käytän urheilusta vapautuneen ajan lojumiseen ja ei-minkään tekemiseen. Tänään olen esimerkiksi katsonut netti-tv:tä ja kuunnellut musiikkia.
 
11. Mitä meinaat tehdä seuraavaksi?
- Ai seuraavaksi tänään? Kello on melkein kymmenen, joten tuskin kovin paljoa. Katson ehkä yhden jakson Salkkareita ja menen nukkumaan. Huomenna on edessä elämäni pisin pitkä lenkki ja tarvitsen hyvät yöunet.

Edit. Nähtävästi unohdin myös ne 11 faktaa itsestäni. Aion kirjoittaa ne samalla kun jaan haastetta eteenpäin. Keksin jo hyviä kysymyksiä, joten mikäli joku minulle tuntematon aloitteleva urheilubloggari sattuu tätä lukemaan, saa ehdottomasti esittäytyä! En keksi kuin ehkä 3 potentiaalista haastettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti